Tisztelt Szülők!

 

Iskolánk tanulói és dolgozói egészségének védelmében                                 

– intézményünket kizárólag az egészséges tanulók látogathatják

– tanítási időben az iskola épületében csak a diákok és az iskola dolgozói tartózkodhatnak.

Kérjük Önöket, hogy gyermeküket reggel csak az iskola bejáratáig kísérjék, és délután ott, rossz időben a két ajtó közötti területen várják meg őket! Ezért nagyon fontos, hogy napközis gyermekek esetén pontosan tájékoztassák a napközis pedagógusokat arról, hogy mikor jönnek a gyermekükért.

 

Hivatalos ügyek intézése érdekében, vagy a pedagógusokkal való személyes találkozás igénye esetén kérjük Önöket, hogy egyeztessenek időpontot a titkarsagszilvas@gmail.com e-mail címen, vagy a 06-72-790-953-as telefonszámon.

Az iskola nyitva tartása, az ügyintézés időpontjai:

– Az iskola tanév közbeni nyitvatartási ideje: hétfőtől – péntekig: 645 –től a szervezett foglalkozások befejezéséig, de legalább 1600-ig.

– Az iskolában a tanulók és szüleik a hivatalos ügyeiket (beleértve az információ, tájékoztatás kérését, valamint a gazdasági jellegű ügyeiket) a következő időpontban intézhetik: tanítási napokon 700-tól 1500-ig

– A tanévet követően a tanítási szünetekben az előre kijelölt és kihirdetett napokon és időpontban van ügyfélfogadás.

 

Kérjük, hogy gyermekük pedagógusaival, osztályfőnökével elsősorban a KRÉTA naplón, telefonon, illetve az elektronikus osztálycsoport-felületen keresztül tartsák a kapcsolatot, valamint vegyenek részt a szülői értekezleteken, fogadóórákon.

 

A reggeli gyülekező jó idő esetén az első udvaron van. Rossz idő esetén a földszinti zsibongóban. 7:30-tól a gyermekek bemehetnek a tantermükbe. Kérjük, hogy a tanítás zavartalan és pontos kezdésének érdekében a gyermekük legkésőbb az első tanórája kezdete előtt 10 perccel érjen az iskolába.

 

Bízva együttműködésükben és megköszönve azt:

a Szilvási Általános Iskola tantestülete